Sorozatokban felbukkanó kedvenc férfi szereplőim

Sziasztok! :)

   Ezúttal nem könyves, hanem filmes sorozatokkal jövök, méghozzá a kedvenc férfi szereplőimmel.
   Jelenleg 5 sorozatot nézek: Riverdale, The Royals, Gotham, Lucifer és az Egyszer volt, hol nem volt...  Ajánlom őket mindenkinek mert nagyon jók.
   Ezekből válogattam ki az általam leginkább kedvelt férfi szereplőket, akik ráadásul nem is mind főszereplők.
   A bejegyzés itt-ott erősen SPOILERes szóval csak saját felelősségre olvassátok el!

   Lássuk a listát:


1. Jerome Valeska (Cameron Monaghan) - Gotham

   Az abszolút kedvenc, az örök favorit, a leghelyesebb és legőrültebb antihős, akit a Föld valaha is a hátán hordott, legalábbis számomra.
   Jerome karaktere a Gotham 1. évadának 16. részében tűnik fel először. Kedvesnek, jólelkűnek, kicsit száni vallónak tűnik, aztán hamar kimutatja a foga fehérjét. Jerome nem több, mint egy aljas gyilkos, pszichopata, köztudottan őrült, elmebeteg, aki Gotham első számú rosszfiúja akar lenni.
   Emellett viszont rettentően okos és agyafúrt, aki semmitől és senkitől sem riad vissza. Ön-és közveszélyes, ráadásul esélyes, hogy belőle lesz Batman valaha volt legnagyobb ellensége, a híresen-hírhedt Joker.
   Jerome  karaktere szinte azonnal közönségkedvenc lett, így hát amikor a 2. évadban kiírták a karakterét az enyhén sokkolta a nézőket, akik aztán időt és energiát nem kímélve követelték vissza a karakterét. Így történt hát, hogy Jerome a 3. évad első felében feltámadt hallottaiból és azóta az Arkham Elmegyógyintézetben várja további sorsát...
   Személy szerint, én csak Cameron Monaghan csodálatos játéka miatt kezdtem el nézni a     Gotham-et, mert rengeteg helyen olvastam, hogy a pasi simán elviszi a hátán az egész szériát, még úgy is, hogy nagyon keveset szerepel. Remélem, hogy az alkotók végre észbe kapnak majd és valamikor berakják őt a főbb szereplők közé.
   Arra a kérdésre, hogy valójában Jerome karaktere-e Joker, sajnos nem tudom a választ, de nekem mindenképpen ő az őrült bohóc és remélem, hogy a készítőknek is...




2. Jughead Jones (Cole Sprouse) - Riverdale
   A tökéletes lázadó, a magányos lélek, a legcukibb pasi a gimiben, a meg nem értett író. Ez lenne ő, Jughead Jones, aki a Riverdale egyik méltatlanul alulértékelt főszereplője.
   Jughead karaktere a Riverdale 1. évadának 1. részében tűnik fel, méghozzá a mesélő szerepében.
   Az Archie imádó lányok megvetik, de mi, akik elsősorban az észt és a szívet részesítjük előnyben, tudjuk jól, hogy Jughead karaktere sokkal érdekesebb és sokkal összetettebb, mint azt valaha is gondolnánk.
   Jughead tragikus családi múltjával és Cole Sprouse gödröcskéivel egyhamar a Riverdale leginkább szeretett karakterévé nőtte ki magát.
   Bettyvel való - kezdetben baráti - később szerelmi kapcsolata, az egyik legcukibb dolog, amit én TV képernyőkön valaha láttam.
   Ő a csapat esze, őt érdekli leginkább, hogy mi is történt valójában Jason Blossom karakterével, folyamatosan nyomoz a gyilkos után. Akik már látták az első évadot, azok tudják, hogy Jughead és a családja rengeteg szálon kötődik Jason halálához, ráadásul az első évad az ő sorsára volt leginkább nagy hatással.
   Cole Sprouse nagyon hitelesen alakítja és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Jughead karaktere kinője az Archie Comics egyik leginkább mellőzött szereplőjének hanyagolható skatulyáját.



Nektek ki a kedvenc férfi szereplőtök?
Írjátok meg nekem, mert nagyon érdekel.

A legvégére pedig egy-egy videó a srácokról. Ezek a kedvenceim.



Megjegyzések

  1. Nekem is Jerome (na meg Jeremiah, annyira jó látni hogy más is szereti őt😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      Hát igen, nekem is ők voltak a kedvenceim, de sokan hülyének néztek miatta, hogy egy elmebetegért rajongok. XD
      De Cameron Monaghan annyira jól játszotta mindkét karaktert. (L)

      Törlés

Megjegyzés küldése